Over Gastouderbureau Magnolia

Helma Brouwer en Judith Aalders

Helma Brouwer en Judith Aalders

Gastouderbureau Magnolia verzorgt kinderopvang in de vorm van gastouderopvang voor kinderen van 0-13 jaar. Dit doen wij door middel van zorgvuldige bemiddeling en goed georganiseerde begeleiding tussen gastouders en vraagouders.

Wat is gastouderopvang?

Gastouderopvang is een flexibele en kleinschalige vorm van kinderopvang in huiselijke sfeer met veel aandacht voor elk kind. Gastouderopvang gebeurt in de meeste gevallen bij de gastouder thuis. In deze individuele vorm van kinderopvang kunnen ouders en gastouder zaken goed met elkaar afstemmen Dit geldt niet alleen voor praktische zaken zoals breng- en haaltijden maar ook voor de opvoeding van het kind.

Gastouderbureau Magnolia levert maatwerk in de kinderopvang! De kinderopvang wordt flexibel geregeld. Kinderen voelen zich bij gastouderopvang geborgen, ze zijn er thuis. Het woonkamer effect is bij gastouderopvang groot en wanneer een koppeling slaagt, is de continuïteit gewaarborgd. Het kind wordt vaak jaren bij dezelfde gastouder opgevangen.

Gastouderopvang in het belang van het kind

Het belang van het kind staat bij ons gastouderbureau voorop. Wij zijn ervan overtuigd dat de opvang voor het kind veilig is en tevens een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling. Zo worden er vanuit ons gastouderbureau voor onze gastouders diverse cursussen geregeld -zoals bijvoorbeeld EHBO- en werken wij vanuit een pedagogisch beleidsplan dat speciaal gericht is op gastouderopvang. Gastouderopvang via Gastouderbureau Magnolia is een erkende vorm van kinderopvang waardoor het voor ouders, onder de Wet Kinderopvang, mogelijk is via de belastingdienst een vergoeding te krijgen voor de kosten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met gastouderopvang? Neemt u dan gerust contact met ons op.

C2A - ik wil graag meer informatie_rood

Erkende organisatie

  • Gastouderbureau Magnolia is een erkende organisatie en is aangesloten bij:
  • Register kinderopvang: 124402550
  • Branchevereniging: Brancheorganisatie Kinderopvang
  • Oudervereniging: Boink
  • De geschillencommissie

Links

brancheKO MD groep
  Boink

 

  GGD