Voor Gastouder: Zet in je agenda: Info- & ontmoetingsavond 14 juli

vanaf 19.30 uur, locatie Ringbaan-Zuid 8 te Zevenaar. Een informele avond waar gastouders kunnen sparren, informatie kunnen uitwisselen en elkaar kunnen ontmoeten.

Nieuwe website

Onze website is vernieuwd! Met trots kunnen wij jullie onze nieuwe website presenteren!

www.gastouderbureaumagnolia.nl

***

Naast een nieuwe website kunnen gastouders zich nu ook duidelijk zichtbaar maken. Wij hebben bordjes laten maken die gastouder voor het raam, op de deur of aan de muur kunnen bevestigen. Deze bordjes zijn uiteraard niet verplicht. Wil je als gastouder een bordje in je bezit krijgen stuur even een mail naar info@gastouderbureaumagnolia.nl

***

Sinds januari werken wij nu met PortaBase, dit tot grote tevredenheid van ons allemaal! Waar wij gastouders nog op willen wijzen; ook als er geen uren worden afgenomen moeten de rooster wel verzonden worden.

***

Op 27 mei was er weer een ledenvergadering vanuit de Branchevereniging Kinderopvang. Helaas werd het onderwerp Gastouderopvang verschoven naar de volgende vergadering. Wel is de Kinderopvang Toeslag besproken en de geldigheidsduur van een Verklaring Omtrent Gedrag (bij aanmelding nieuwe gastouder) voorstel is om dit te verruimen naar 2 jaar. Zodra hier definitieve besluiten zijn genomen zullen wij jullie informeren.

***

Op dinsdag 16 juni hebben wij een GGDinspectie, zodra het rapport bekend is zullen wij deze uiteraard publiceren op onze website.

***

De zomervakantie staat weer bijna voor de deur. Zoals jullie van ons gewend zijn kunnen jullie ons gewoon telefonisch bereiken.

**FIJNE VAKANTIE**

Met vriendelijke groet,

Judith & Helma.